Werkwijze

Home » Werkwijze

Yipp & Co maakt een aantrekkelijk voorstel op maat

Yipp & Co gelooft alleen maar in service op maat. Daarom zijn wij niet het type bedrijf waarvan u een standaard brochure ontvangt. Wij trekken ons speerpunt innovativiteit volledig door, dus ook in de manier waarop wij te werk gaan en dat is: snel, adequaat en op maat. Wij werken dus de beste ideeën voor u op maat uit en presenteren deze persoonlijk aan u.

Stap 1

Wensen en achtergronden bespreken

Tijdens ons eerste contact bloeien de ideeën op. We bespreken de reden waarom u een promotioneel artikel zoekt, wat voor bedrijf u heeft en wat u voor relatiegeschenken in gedachten heeft. Indien nodig en gewenst, komen wij voor nader overleg vrijblijvend bij u langs.

Stap 2

Yipp & Co vult voor u de ideeënbus

Als u zelf nog geen idee heeft, gaat Yipp & Co brainstormen over het product dat bij uw bedrijf, campagne of evenement past. Heeft u zelf al wel concrete ideeën opgegeven, dan selecteren wij de producten die aan uw invulling voldoen. Wij houden hierbij altijd uw budget en de deadline in ons vizier.

Stap 3

Yipp & Co presenteert uw producten op maat

Yipp & Co mailt of komt bij u langs om de producten die op uw wensen aansluiten te presenteren. Dit kunnen producten die we op voorraad hebben zijn of het kan gaan om maatwerk. Tijdens deze afspraak komen ook planning en budget aan bod, waardoor de cirkel steeds ronder wordt.

Stap 4

U ontvangt uw originele relatiegeschenk

Yipp & Co zorgt na de presentatie dat de fabrieken in binnen- en buitenland voor u gaan draaien. Vervolgens ontvangt u het product. Hiermee heeft u een uniek relatiegeschenk, dat bij uw bedrijf past, voor u betaalbaar is en waarmee u een hoge waardering krijgt bij uw relaties. U slaat dus eigenlijk drie vliegen in één klap.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stap 5

Blijf op de hoogte van Yipp & Co

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe producten op het gebied van relatiegeschenken en promotiemateriaal. Dit biedt u in de toekomst wellicht een handvat in uw zoektocht naar nieuwe producten of geschenken. En wie weet, tot ziens!

Wilt u meer informatie over het maatwerk dat Yipp & Co kan leveren? Mail naar info@yippenco.nl (binnen 24 uur reactie) of bel direct naar +31 (0)85-2223322.