Over ons

Home » Over ons

Yipp & Co in een notendop

Creatief – Innovatief – Verrassend – Onderscheidend – Eerlijk en Realistisch – Meedenkend – Brabants en dus Bourgondisch – Vooruitstrevend – Origineel

Yipp & Co zegt hallo...

Sinds 2008 ademt Yipp & Co al service, kwaliteit, maatwerk en originaliteit uit. Midden in de bruisende regio Brainport Eindhoven dragen ook wij ons steentje bij aan vooruitstrevendheid. Dat maakt ons één van de meest creatieve en innovatieve bedrijven in ons vakgebied.
Wij staan elke dag weer klaar om voor onze klanten de meest originele en onderscheidende relatiegeschenken en promotionele producten op een rijtje te zetten.
Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel en doordat we met een klein team zijn, kunnen we dit dan ook gemakkelijk waar maken, elke dag weer.

Graag stellen wij ons voor:

Jeroen Burhorst: Founder en grote vriend van al onze (overzeese) leveranciers.

Noortje Goossens: Founder en loyale tante naar elke klant.

Kim van Soerland: Office en de duizendpoot die iedereen ondersteunt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte van Yipp & Co

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe producten op het gebied van relatiegeschenken en promotiemateriaal. Dit biedt u in de toekomst wellicht een handvat in uw zoektocht naar nieuwe producten of geschenken. En wie weet, tot ziens!

Wilt u meer informatie over het maatwerk dat Yipp & Co kan leveren? Mail naar info@yippenco.nl (binnen 24 uur reactie) of bel direct naar 085-2223322.