Referenties

Home » Referenties

Onze klanten

Elke dag weer, zijn wij bezig om de mooiste projecten en ideeën te realiseren voor een grote diversiteit van klanten. Iedere klant bij Yipp & Co is dan ook even belangrijk. Echter zijn er zoveel verschillende momenten om het merk of bedrijf waarvoor ze werken te versterken dat het teveel is om dit hier te laten zien. Wij zullen dan ook regelmatig hier recente projecten laten rouleren.

Internationale onderneming

December Actie

Heel december feest! In de aanloop naar de kerst heeft een grote internationale onderneming voor al haar medewerkers een bijzondere actie verzonnen. Het begint met een mailing die Yipp & Co mag verzorgen. Iedere medewerker krijgt een adventskalender toegezonden. Op de kalender heeft het bedrijf een code gezet. Met deze code kunnen de medewerkers inloggen op een site waar diverse spellen gespeeld kunnen worden om extra prijzen te winnen. De hints en aanwijzingen heeft de onderneming achter het luikje van de adventskalender gezet. Elke dag mag er een luikje worden opengemaakt waarachter ook een overheerlijk Callebaut Chocolaatje zit. Ook heeft de onderneming achter sommige vakjes een “cadeau” gestopt. Door middel van een tombola wordt een winnaar van het extra cadeau gekozen. Dit alles wordt groots gepresenteerd, compleet met drumband, filmploeg en presentator. De donkere dagen voor de kerst veranderen in een sfeervol en energierijk feest!

Input

Het begint allemaal met een goed idee. Dankzij de creativiteit van de onderneming maar ook door maatwerk wordt het een relatiegeschenk om nooit te vergeten. Yipp & Co mag de adventskalender verzorgen. Van de productie van de kalender tot aan het versturen per stuk naar alle medewerkers.

TopMondzorg

Zomergeschenk Medewerkers

TopMondzorg zomergeschenk. Met elkaar streven de collega’s naar de beste mondzorg en behandelen zij dagelijks duizenden patiënten en cliënten. Om daarvoor waardering te tonen heeft TopMondzorg een bijpassend zomergeschenk ontworpen voor de medewerkers.

Gepersonaliseerd geschenk

Wanneer de temperaturen weer oplopen houdt deze drinkfles je drankje heerlijk koel. Met een 360° rondom bedrukking en een offset full colour gepersonaliseerde verpakking wordt dit zomergeschenk pas echt speciaal. “Geniet van de zomer!” is de boodschap, en dat wordt goed weergegeven op deze vrolijke drinkfles.

En…natuurlijk ook te gebruiken in de winter, dan houdt de drinkfles je warme dranken lekker warm! Een geweldig geschenk wat je heel het jaar door kunt gebruiken.

Driessen

Geschenk moment

Driessen kerstgeschenk medewerkers. Geheel gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk wat als mailing naar alle medewerkers verstuurd is. Het schort is gemaakt van mooie jeans stof met luxe afwerkingen. Wat het schort zo speciaal maakt, is dat het aan beide zijden gedragen kan worden. Zo is deze te gebruiken voor heel het gezin, of je nu een keukenprinses bent of juist niet! Yipp & Co heeft het complete pakket mogen verzorgen. Van de productie van het schort tot aan het versturen per stuk naar alle medewerkers.

Het idee

“Happy employees, happy customers”. Dat is waar Driessen Groep voor staat. Want hoe meer mensen gelukkig zijn in hun werk, hoe gelukkiger iedereen wordt. Dit geluk werkt door, niet alleen op het werk- maar ook thuis. En wat is er fijner dan samen met familie en vrienden te genieten van een heerlijke zelfgemaakte maaltijd!

Volkswagen

Marketing moment

Volkswagen wintercheck. Actie waarbij de monteur de Volkswagen op 12 essentiële punten controleert zodat men verzekerd is van een veilige en comfortabele rit. Naast een gereduceerd tarief voor de check krijgt elke klant een gratis winterscreen.

Het idee

Zodra het winterscreen op de voorruit geplaatst wordt, moet het gevoel komen zoals ze vroeger in de Volkswagen Kever of T1 uit de jaren 50 hebben gezeten. Yipp & Co heeft 2 versies mogen maken; 1 model voor de standaard Volkswagen auto’s en het andere model is voor Volkswagen Bedrijfswagens iets groter gemaakt. Een waar collectors item die de deur uit is gevlogen.

Antea Group

Collectie

Antea Group is een internationaal advies- en ingenieursbureau, gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Zij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in de relatiegeschenken en promotionele producten. Yipp & Co mag een samengestelde collectie verzorgen voor de diverse afdelingen van Antea Group.

Het idee

In overleg met Antea Group Nederland stelt Yipp & Co deze collectie samen. Hier wordt gelet op de meest innovatieve geschenken, duurzame materialen, de huisstijl van Antea Group en welke bewerking bij welk artikel het mooiste is.