Referenties

Home » Referenties

Onze klanten

Elke dag weer, zijn wij bezig om de mooiste projecten en ideeën te realiseren voor een grote diversiteit van klanten. Iedere klant bij Yipp & Co is dan ook even belangrijk. Echter zijn er zoveel verschillende momenten om het merk of bedrijf waarvoor ze werken te versterken dat het teveel is om dit hier te laten zien. Wij zullen dan ook regelmatig hier recente projecten laten rouleren.

Driessen

Geschenk moment

Driessen kerstgeschenk medewerkers. Geheel gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk wat als mailing naar alle medewerkers verstuurd is. Het schort is gemaakt van mooie jeans stof met luxe afwerkingen. Wat het schort zo speciaal maakt, is dat het aan beide zijden gedragen kan worden. Zo is deze te gebruiken voor heel het gezin, of je nu een keukenprinses bent of juist niet! Yipp & Co heeft het complete pakket mogen verzorgen. Van de productie van het schort tot aan het versturen per stuk naar alle medewerkers.

Het idee

“Happy employees, happy customers”. Dat is waar Driessen Groep voor staat. Want hoe meer mensen gelukkig zijn in hun werk, hoe gelukkiger iedereen wordt. Dit geluk werkt door, niet alleen op het werk- maar ook thuis. En wat is er fijner dan samen met familie en vrienden te genieten van een heerlijke zelfgemaakte maaltijd!

Volkswagen

Marketing moment

Volkswagen wintercheck. Actie waarbij de monteur de Volkswagen op 12 essentiële punten controleert zodat men verzekerd is van een veilige en comfortabele rit. Naast een gereduceerd tarief voor de check krijgt elke klant een gratis winterscreen.

Het idee

Zodra het winterscreen op de voorruit geplaatst wordt, moet het gevoel komen zoals ze vroeger in de Volkswagen Kever of T1 uit de jaren 50 hebben gezeten. Yipp & Co heeft 2 versies mogen maken; 1 model voor de standaard Volkswagen auto’s en het andere model is voor Volkswagen Bedrijfswagens iets groter gemaakt. Een waar collectors item die de deur uit is gevlogen.

Antea Group

Collectie

Antea Group is een internationaal advies- en ingenieursbureau, gespecialiseerd in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedenbouw en water. Zij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in de relatiegeschenken en promotionele producten. Yipp & Co mag een samengestelde collectie verzorgen voor de diverse afdelingen van Antea Group.

Het idee

In overleg met Antea Group Nederland stelt Yipp & Co deze collectie samen. Hier wordt gelet op de meest innovatieve geschenken, duurzame materialen, de huisstijl van Antea Group en welke bewerking bij welk artikel het mooiste is.