Originele kerstgeschenken

Yipp & Co is gespecialiseerd in het leveren van originele kerstgeschenken. Ons assortiment wordt uiterst zorgvuldig samengesteld en wij zijn dan ook 365 dagen in het jaar bezig met het sourcen en selecteren van originele kerstgeschenken. Ons zoekgebied is niet beperkt tot enkele leveranciers in Europa, wij hebben een groot netwerk van leveranciers en fabrieken wereldwijd. Het sourcen en samenstellen is een tijdrovende klus maar geeft ook veel voldoening om elk jaar weer onze klanten te verrassen met passende en originele kerstgeschenken.

Ons assortiment met originele kerstgeschenken is samengesteld om uw relaties, klanten en/of medewerkers te kunnen verassen met een kwalitatief en onderscheidend kerstgeschenk waar men na ontvangst veel plezier van zal hebben. Neem eens een kijkje op de volgende link om het volledige assortiment met kerstgeschenken te kunnen bekijken: https://yippenco.nl/categorie/seizoenen-feestdagen/kerstgeschenken/

Wij van Yipp & Co zijn pas blij en tevreden als onze klanten het ook zijn! Wilt u ook dit jaar worden voorzien van  een origineel relatiegeschenk dan helpen we u graag verder met een voorstel op maat gemaakt.

Neem contact met ons op en maak uw wensen en/of eisen bekend en wij gaan zorgen dat u dit jaar een origineel en onderscheidend kerstgeschenk in kunt zetten richting uw relaties, klanten en/of medewerkers.

Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te komen doen, want een origineel kerstgeschenk laat een langdurige herinnering na.

Kerstgeschenk voor medewerkers

De Decembermaand is traditioneel de maand om je medewerkers te bedanken voor het werk wat afgelopen jaar verricht is. Een extra beloning is voor de medewerkers erg belangrijk tenslotte zijn de medewerkers het meest waardevolle bezit van elke onderneming.

Het uitzoeken van een passend en origineel kerstgeschenk voor uw medewerkers is niet gemakkelijk omdat iedereen een andere smaak en verwachting heeft, maar Yipp & Co zorgt ervoor dat er een hoop zoekwerk uit handen genomen wordt. Tevens selecteert Yipp & Co originele kerstgeschenken die door het merendeel van alle medewerkers erg enthousiast ontvangen zullen worden.

Wij maken graag een presentatie op maat waarbij we rekening houden met de doelgroep een eventueel thema en natuurlijk het budget.

Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te komen doen of dat (indien gewenst) een van onze medewerkers bij u op bezoek komt met een selectie van de meest originele & innovatieve kerstgeschenken van dit jaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie of uw gerichte aanvraag.