Kerst relatiegeschenken 2019

Ons assortiment met originele, onderscheidende en duurzame kerst relatiegeschenken 2020 is groot. Wij vullen ons assortiment dan ook continu aan. Op deze manier creëren wij etalage waar u inspiratie op kunt doen om er dit jaar voor te zorgen dat u uw medewerkers, relaties en/of klanten een kerstgeschenk ontvangen waarmee men erg blij zal zijn. Yipp & Co loopt voorop wat betreft het aanbieden van innovatieve en & originele kerstgeschenken, wij sourcen dan ook wereldwijd naar de leukste en mooiste kerst relatiegeschenken. Populaire thema´s voor dit jaar zijn: duurzame kerst relatiegeschenken (producten gemaakt van bijvoorbeeld rPet , bamboe, rietsuiker etc.) smart home gadgets (slimme stekkers, slimme camera´s en speakers) en mobile tech (gadgets die in combinatie werken met je smartphone of tablet).

Uiteraard zijn alle kerstgeschenken te voorzien van een logo middels diverse bewerkingsmethoden. Ook is het voor veel producten mogelijk deze te voorzien van een eigen full color sleeve/banderol of verpakking.

Yipp & Co maakt ook presentaties op maat, wat betekent dat wij rekening houden met al uw wensen en eisen. Wenst u ook een presentie op maat neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen ontzorgen.

Slimme Appcam Full HD