Duurzaam relatiegeschenk

Tegenwoordig kunt u niet meer heen om de term duurzaamheid en wordt duurzaam steeds vaker toegepast. Letterlijk betekent duurzaam dat iets lang mee gaat, lange tijd kan worden toegepast of gebruikt en dus iets is, dat de investering waard is. De laatste jaren wordt het gekoppeld aan dat het niet of minder belastend is voor het milieu. Bedrijven en ook onze klanten vinden het steeds belangrijker worden dat wij hier rekening mee houden. Daarmee heeft het begrip duurzaamheid een grote commerciële waarde gekregen.

Op internet, in de media, artikelen in de krant en natuurlijk op televisie iedereen haakt in op duurzaam. Verschillende bedrijven proberen zich zo duurzaam mogelijk te profileren. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dit voeren wij als Yipp & Co ook door bij het zorgvuldig uitkiezen van duurzame relatiegeschenken.

Staat uw bedrijf voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan is een duurzaam relatiegeschenk geheel passend.

Het relatiegeschenk kan ook op een duurzame manier geproduceerd zijn, gemaakt in gecertificeerde fabrieken, maar het kan ook (gedeeltelijk) gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals bamboe of kurk. Kortom, er zijn genoeg opties om een milieubewuste keuze te maken.

Geïnteresseerd in wat wij als Yipp & Co u kunnen aanbieden op het gebied van duurzaamheid? Neem snel contact met ons op en wij helpen u met hét duurzame geschenk te vinden voor uw personeel en/of klanten.